Echipa noastră de zugravi profesionisti cu experientă în domeniu execută lucrari de amenajari exterioare: tencuieli, tencuieli decorative, termoizolații cu polistiren expandat sau vata minerala, pavaje, etc.

Izolarea termica a locuintelor este cea mai usoara si economica metoda de reducere a consumului de energie, a costurilor de incalzire si racire, precum si de protectie a mediului. Cu cat este mai bine izolata cladirea, cu atat mai multa energie poate fi economisita. Utilizarea de materiale izolante asigura o temperatura constanta în interior și nu permite influentarea acesteia de diversele modificari climatice care pot aparea la un moment dat.
Secretul unei izolații de calitate constă în alegerea materialului termoizolant cel mai potrivit pentru fiecare tip de aplicatie.

Alegerea corecta a produsului si în special a grosimii materialului de izolare trebuie sa asigure nu doar o eficienta energetica ridicata, dar si un climat interior agreabil, un mediu igienic, confort ridicat și un aspect plăcut.
Avantajele realizării lucrărilor de termoizolație:
* reducea facturilor de incalzire prin prevenirea pierderilor de caldura
* proprietati acustice deosebite prin absorbtia zgomotului – blocheaza zgomotul din afara si izoleaza zgomotul din interior
* utilizarea produselor neinflamabile asigura o protectie ridicata a cladirilor la incendiu
* împiedică deteriorarea pereților la schimbarile de temperatura
* produsele utilizate rezistă pe toata durata de viata a cladirii
* nu necesita costuri mari de întretinere
* lucrările sunt ușor de realizat.

Specificul lucrărilor cuprinse în limitele de competență ale societății noastre constă în:

  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli, sape, zugraveli, placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);
  • Lucrări de amenajari exterioare (termosistem din polistiren expandat, vopsitori lavabile, tencuieli, izolații terase).
  • Lucrări tehnice de executare a instalatiilor electrice (montare spoturi /prize,tablou electric, proiectare);
  • Lucrări tehnice de realizare a instalațiilor sanitare (proiectare,montaj, reparații);
  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli,sape,zugraveli,placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);