Amenajari interioare

Prin modul în care este amenajată o locuință, oferă ocazia de relaxare într-un mediu intim, personalizat, amenajat în funcție de opțiunile clientului.
Criteriul principal care stă la baza amenajării unui spațiu este spiritul critic al specialistului în amenajări interioare.
Nevoia de amprentare a personalității clientului duce la crearea unui spațiu unic, distins, cu elemente de noutate în domeniul amenajărilor interioare, domeniu aflat într-o continua evoluție, atât din punct de vedere al creației artistice, arhitecturale cât și din punct de vedere tehnologic.
Specialistii nostri au capacitatea să transforme spații aparent inutile în spații utile și plăcute.
În amenajarea unui spațiu ținem cont de următoarele criterii: securitate, calitate, confort, fezabilitate.

Zugrăvirea unui spațiu de locuit/lucru este un pas important al procesului de amenajare/reamenajare conferind atât un aspect placut, cât și o igienizare eficientă.
În acest domeniu conteaza foarte mult creativitatea dar si modul de executie a lucrarilor menite sa aduca modificari locuintei in scopul obtinerii unui spatiu locativ cat mai util din punct de vedere al suprafetei disponibile care sa satisfaca în același timp și nevoia de relaxare a clientului.
Daca in general in camerele de zi si dormitoare se fac amenajari interioare menite să confere un decor elegant, plăcut, in bucatarii și în băi se urmareste în primul rând realizarea unui spatiu care sa asigure un mediu cat mai aerisit/igienizat și cât mai eficient de folosit.

Specificul lucrărilor cuprinse în limitele de competență ale societății noastre constă în:

  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli, sape, zugraveli, placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);
  • Lucrări de amenajari exterioare (termosistem din polistiren expandat, vopsitori lavabile, tencuieli, izolații terase).
  • Lucrări tehnice de executare a instalatiilor electrice (montare spoturi /prize,tablou electric, proiectare);
  • Lucrări tehnice de realizare a instalațiilor sanitare (proiectare,montaj, reparații);
  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli,sape,zugraveli,placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);