Echipa noastră execută sevicii profesionale in ceea ce priveste lucrarile de înstalatii si reparatii sanitare, instalatii termice, etc.
In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent aveti nevoie cu siguranta de o firma care sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.
Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor aferente lucrarilor de instalatii sanitare si va pnem la dispozitie instalatori calificati pentru realizarea acestora.
Dispunem de personal calificat, cu o experiență vastă în domeniu. Apeland la serviciile companiei noastre va asiguram de cea mai buna calitate a lucrarilor si a produselor folosite si vă garantăm ca nu veti mai avea probleme in viitor.
Oferim servicii de instalatii sanitare pentru interior, cat si pentru exterior, astfel incât orice sistem de alimentare cu apa va fi proiectat, montat și reparat de catre specialistii noștri. Portofoliul nostru de clienți ne-a valorificat potentialul, devenind o echipa de specialisti capabilă să realizeze montajul de instalatii sanitare sau reparatii de instalatii sanitare, indiferent de nivelul de dificulate a acestor operatiuni tehnice.
Pentru ca ne place sa lucram intr-un mod profesional, clientii nostri beneficiaza înca de la inceput de un proiect de instalatii sanitare realizat de catre mesterii noștrii cu ajutorul caruia bugetul alocat unei astfel de operatiuni va fi prestabilit din timp. Profesionalismul ce ne caracterizeaza va va determina sa ne recomandati prietenilor si cunostințelor dumneavoastra.

Specificul lucrărilor cuprinse în limitele de competență ale societății noastre constă în:

  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli, sape, zugraveli, placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);
  • Lucrări de amenajari exterioare (termosistem din polistiren expandat, vopsitori lavabile, tencuieli, izolații terase).
  • Lucrări tehnice de executare a instalatiilor electrice (montare spoturi /prize,tablou electric, proiectare);
  • Lucrări tehnice de realizare a instalațiilor sanitare (proiectare,montaj, reparații);
  • Lucrări de amenajări interioare (tencuieli,sape,zugraveli,placari faianta/ gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat);